Hoesjesmaker ‘bevestigt’ de Lumia 1820, Galaxy S5 Zoom en S5 Mini

Het merk Noreve heeft op de website pagina’s online gezet van hoesjes voor de Nokia Lumia 1820, Samsung Galaxy S5 Zoom en de Galaxy S5 Mini. Dat is apart want de toestellen zijn nog niet aangekondigd.

Noreve verklapt drie smartphones

Noreve is een hoesjesmaker uit het Franse Saint-Tropez. Het merk maakt voornamelijk leren hoesjes voor smartphones, tablets, laptops en nog meer. Op de website van Noreve staan nu de pagina’s online van drie onaangekondigde smartphones.  Als tekst staat op de pagina’s: “Dit product zit op dit moment in het productieproces of is momenteel niet op voorraad. Het zal spoedig online verkrijgbaar zijn.”

Iets meer informatie over de gelekte smartphones

Helaas staan er geen foto’s bij de van de hoesjes waardoor er geen vorm van de toestellen te zien is, maar betekent dit nu dat de Lumia 1820, Galaxy S5 Zoom en de Galaxy S5 Mini min of meer bevestigd zijn?

Lumia 1820 – Een 5,2-inch Windows Phone 8.1-toestel met de nieuwste Snapdragon 805-processor, 3GB werkgeheugen en een schermresolutie van 2560×1440 pixels. Deze Lumia zou de grootste release ooit zijn van Nokia.

Galaxy S5 Zoom – De S5 Zoom zou een 4,8 inch-scherm krijgen en een 20-megapixelcamera. Verder is er nog niks bekend over de specificaties.

Galaxy S5 Mini – Voor het eerst zal een Mini-versie van een S-model ongeveer gelijkmatige specificaties hebben als de grotere versie. Er zou mogelijk een Snapdragon 800 of 801 in zitten waardoor hij een stuk sneller zal zijn dan de Galaxy S4 Mini. Wel zou Android 4.3 er op staan in plaats van Android 4.4.

Bron: GSMArena


Tags: , , , , , ,