Al meer dan 1 miljoen iPhone 4S pre-orders

iPhones zijn altijd gewilde telefoons en de iPhone 4S is geen uitzondering. We hebben alleen nog maar cijfers van Amerikaanse providers, maar als dit een voorbode is voor Europa dan belooft het heel wat goeds voor Apple.

Vorig jaar waren er meer dan 600.000 pre-orders geplaatst voor de iPhone 4 in de eerste 24 uur. Dit jaar is dat aantal echter verdubbeld. De iPhone 4S is in de VS te pre-orderen bij AT&T, Sprint en Verizon en binnen 24 uur waren er al meer dan 1 miljoen pre-orders geplaatst. Momenteel moet je in de VS 1 á 2 weken wachten tot je je iPhone 4S thuis kunt verwachten en als je niet gepre-ordered hebt zul je lang in de rij moeten staan bij een van de Apple Stores, met de kans dat je er alsnog langs grijpt.

De iPhone 4S gaat vanaf 28 oktober in de verkoop in Nederland (pre-order) en KPN heeft al mogelijke iPhone 4S prijzen van het Bel-SMS-WebXL abonnement gelekt. Daarnaast zal er ook een iPhone 4 8GB verschijnen, waarschijnlijk ter vervanging van de huidige iPhone 4. Als de zeer goede voorverkoop in de Verenigde Staten een voorbode is van wat we hier in Europa kunnen verwachten dan zul je de iPhone 4S snel moeten bestellen als je hem zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Wil je weten wanneer de eerste abonnementen, aanbiedingen en pre-order mogelijkheden verschijnen? Meld je dan nu aan voor onze iPhone 4S alert!

iPhone 4S productfotoBron: Engadget