Eerste Nokia Lumia advertentie duikt op

Nokia kondigde tijdens Nokia World 2011 de eerste Windows Phone toestellen aan van Nokia. Samen met die aankondiging zei Nokia dat ze met een grootse campagne zouden komen en nu is de eerste stand voor de Nokia Lumia opgedoken.

Nokia LumiaDe stand is te bezichtigen in het Westfield winkelcentrum in Stratford, Londen. Normaal is dit niet erg bijzonder nieuws, maar Nokia heeft een nogal gewaagde actie uitgehaald. De stand is namelijk geplaatst pal naast de stand van de iPhone 4S. Nokia heeft dus flink wat lef en waarschijnlijk ook heel wat vertrouwen. Wat ons echter meteen opvalt is dat de stand van de iPhone 4S erg ‘clean’ oogt, mooi verlicht is en er gewoon strak uit ziet. Die van de Lumia echter zit vol met gekleurde vierkantjes, tekst en ziet er nogal donker uit. Dus dit is óf een erg geslaagde zet óf een erg domme zet, maar moedig is het zeker. In Nederland zijn nog geen reclamecampagnes opgedoken, maar als het allemaal zo groots wordt als Nokia beweert dan kunnen we er binnenkort niet meer omheen.

Nokia Lumia stand naast een iPhone 4S standDe Nokia Lumia moet halverwege deze maand uitkomen in Nederland (16 of 17 november) en de eerste aanbiedingen zijn al verschenen. Wil je de Nokia Lumia 800 zo snel mogelijk in huis hebben? Pre-order het toestel dan of meld je aan de alert.