Sea Ray Nokia’s eerste Windows Phone 7 toestel?

Er zijn al eerder geruchten over verschenen en het lijkt er nu op dat die geruchten waar zijn. Sea Ray gaat waarschijnlijk Nokia’s eerste Windows Phone 7 toestel worden. Althans, als we een uitgelekte video mogen geloven.

Nokia Sea Ray?Op Youtube is een video opgedoken waarin een toestel van Nokia te zien is dat draait op Windows Phone 7. De telefoon lijkt verdacht veel op de eerder getoonde Sea Ray die te zien was in een uitgelekte video van een Nokia bijeenkomst. Daarom is er ook het vermoeden dat dit datzelfde toestel is. De Sea Ray moet Nokia’s comeback worden in de high-end markt van smartphones.

Op de video is een Nokia toestel met de vormen en knoppen-layout van de Sea Ray te zien. Ook draait het op Windows Phone 7 Mango, en dat is te zien aan de interface. Bij de eerste Windows Phone 7 is de interface blauw en hier is deze rood. Ook is te zien hoe de camera geactiveerd wordt met een camera-knopje. Of deze video echt is weten we niet, maar alles lijkt zeer authentiek.

Of het echt de Sea Ray is weten we waarschijnlijk rond oktober. Nokia gaat vanaf die maand namelijk 6 maanden enorm veel reclame voeren om zijn nieuwste toestel(len) te promoten. Ook verschijnt rond die tijd de Mango update voor Windows Phone 7. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de Sea Ray een launchtoestel wordt voor de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem van Microsoft. We blijven dus geduldig afwachten en zijn zeer benieuwd naar de langverwachte comeback van Nokia in het high-end segment van smartphones.

Het filmpje waarin vermoedelijk de Sea Ray te zien is:

httpv://www.youtube.com/watch?v=xMhSRyDSlWc