Nokia Lumia 800 vanaf 28 december te koop bij T-Mobile

We gaan lekker verder met het Nokia Lumia nieuws, want we hebben een leuk nieuwtje voor trouwe T-Mobile klanten. De Noka Lumia 800 is vanaf 12 december te pre-orderen in de T-Mobile webshop en vanaf 28 december te koop bij de fysieke T-Mobile winkels.

T-MobileOp dit moment is de Lumia 800 al gewoon te krijgen in combinatie met een T-Mobile abonnement bij andere webwinkels, maar T-Mobile zelf verkoop het toestel nog niet. Daar komt vanaf 28 december verandering in, want dan ligt het toestel ook in de winkels van T-Mobile zelf. Een beetje jammer voor de provider dat het net na de feestdagen is, maar ze hadden zelf aangegeven even te wachten met het inkopen van de Lumia. Wel is het toestel vanaf 12 december al te bestellen in de webshop van T-Mobile. Een prijs is nog niet bekend, maar houdt op 12 december deze pagina in de gaten en je zult er vanzelf achter komen!

Momenteel is de HTC Radar de enige Windows Phone telefoon die T-Mobile in haar assortiment heeft, maar wil je liever een ander Windows Phone model? Bekijk dan de acties van andere populaire Windows Phone toestellen.


Tags: , , , ,