Foto toont Sony Kumquat? – Update

Vorige week lekte de ‘roadmap’ uit, waarop een viertal nieuwe Sony toestellen te zien waren die ergens in 2012 uit moeten gaan komen. Nu is er een foto online verschenen van de Kumquat, een van de vier toestellen.

Als we de roadmap mogen geloven kunnen we dit jaar minimaal vier nieuwe toestellen van Sony verwachten (in kwartaal twee). Die toestellen zijn de LT22i Nypon, ST25i Kumquat, MT27i Pepper en de ST21i Tapioca. Van de Kumquat is nu een foto op het internet verschenen.

ST25iHet toestel heeft erg veel weg van andere nieuwe Sony toestellen, waaronder de Sony Xperia S zoals het wat grotere onderste gedeelte. Wat wel opvalt aan de foto is dat er nog Sony Ericsson bovenaan de telefoon staat, terwijl alle toestellen die vanaf nu uit gaan komen onder de Sony vlag op de markt worden gebracht. Mogelijk staat er nu nog Sony Ericsson omdat het een prototype betreft. De ST25i Kumquat zou een 3,5 inch scherm krijgen, een 1GHz dual-core processor en een 5 megapixel camera.

Update: zojuist is bekend gemaakt dat de ST25i Kumquat de naam ‘Sony Xperia U’ gaat krijgen. Dit is de eerste keer dat we de U voorbij zien komen in een Sony toestel. Komt er mogelijk een nieuwe manier van toestelbenamingen voor Sony toestellen?


Tags: , ,