Tóch een Sony Ericsson Windows Phone toestel?

Herinner je je nog die teaser foto van Sony Ericsson van een tijdje terug? We gingen er toen van uit dat het ging om een teaser van een Windows Phone toestel, maar uiteindelijk bleek het om wat anders te gaan. Maar komt Sony Ericsson alsnog met een WP toestel?

SE-WindowsPhone_1Er zijn foto’s uitgelekt waaruit blijkt dat er wel degelijk een Sony Ericsson toestel bestaat waar Windows Phone op draait. Het model zijn we nog niet eerder tegengekomen en dat geeft dit gerucht een beetje kracht. Specificaties zijn niet bekend, en een model naam is er ook niet. Wel is duidelijk te zien dat het toestel is uitgevoerd in de kleurencombinatie zwart/wit en dat het beschikt over een uitschuifbaar toetsenbord. Achterop vinden we een camera met flits en een logo van Sony Ericsson, maar dat is hoogstwaarschijnlijk tijdelijk. Sony Ericsson zal binnenkort (misschien al volgende maand) namelijk door het leven gaan als Sony, dus grote kans dat het logo nog verandert.

SE-WindowsPhone_2SE-WindowsPhone_3SE-WindowsPhone_4

De foto’s zien er geloofwaardig uit en we geloven ook dat het om een echt prototype gaat. Bij een prototype is het nooit helemaal zeker of het toestel ook echt op de markt zal verschijnen, maar zeg nooit nooit. 27 februari zal de Mobile World Congress plaatsvinden. Dat is de grootste telecombeurs ter wereld en daar worden meestal veel onthullingen gedaan. Het is dus goed mogelijk dat Sony (Ericsson) daar hun Windows Phone toestel (en andere smartphones) onthult.

Bron: NokiaWP.net


Tags: , , ,