Acer Liquid Glow met Android 4.0 aangekondigd

Acer heeft voorafgaand aan het MWC de Liquid Glow aangekondigd. De Liquid Glow zal draaien op Android 4.0 en lijkt zich te richten op het budget- of middensegment van de smartphone markt.

Natuurlijk kennen we Acer allemaal van hun laptops en in die markt doen ze het erg goed. Acer maakt echter ook tablets en smartphones, maar in die markt hebben ze hun laptop-succes nog niet weten te evenaren. Misschien dat de Liquid Glow daar enigszins verandering in kan brengen, want het toestel ziet er netjes uit! De Acer Liquid Glow is bedoeld voor de Europese markt, zal draaien op Android 4.0 en beschikt over een 3,7 inch scherm. Verder beschikt het toestel over een 5 megapixel camera met LED flitser en er zit NFC (Near Field Communication) technologie ingebouwd. Over het geheugen, de processor en de resolutie van het toestel is nog niks bekend, maar daarover laat Acer waarschijnlijk meer los tijdens het Mobile World Congress dat aanstaande maandag begint.

Acer Liquid GlowWel heeft het toestel een leuke feature. Je kunt hem krijgen in drie verschillende kleuren (Sakura Pink, Alpine White en Cat’s-eye Black). Nu is dat niet zo heel erg speciaal, maar de kleurstelling van het besturingssysteem zal gebaseerd zijn op de kleur van het toestel zelf! Dus wanneer je als vrouw denkt: ‘hey leuk, een roze telefoontje!’, zal niet alleen het uiterlijk roze zijn, maar ook het systeem! Een erg leuke toevoeging als je het ons vraagt. Verder ziet de Liquid Glow er prima uit en wij verwachten dan ook dat – mits de prijs niet te hoog is – dit een toestel gaat worden dat zich qua populariteit prima kan meten met toestellen als de HTC Wildfire S en Samsung Galaxy Y.

Bron: Acer


Tags: , , , ,