Benchmarks tonen Samsung Galaxy S3. Of niet?

Er zijn benchmarks online verschenen die de prestaties laten zien van wat waarschijnlijk de Samsung Galaxy S3 is. Een toestel met typenummer GT-i9300 is te zien in de benchmarks en dat toestel maakt gehakt van alle andere telefoons.

Er bestaan verschillende programma’s waarmee je de prestaties van een telefoon kunt meten. Dat soort programma’s/resultaten worden benchmarks genoemd. Nu is er in twee benchmarks, namelijk GL Benchmark Egypt en GL Benchmark Pro, de Samsung GT-i9300 opgedoken. Het toestel, dat vermoedelijk de Samsung Galaxy S3 is, maakt gehakt van de concurrentie. De snelste smartphone tot nu toe bij beide tests was de iPhone 4S, maar de GT-i9300 scoort aanzienlijk beter. Nu is het echter nog maar de vraag of de GT-i9300 daadwerkelijk de Samsung Galaxy S3 is.

GL-benchmark-GT-i9300Er is nogal wat onduidelijkheid ontstaan over de GT-i9300. Duidelijk is dat het een typenummer van Samsung is, en er wordt van uit gegaan dat het bij de Galaxy S3 hoort. Er bestaat echter een mogelijkheid dat ‘GT-i9300’ bij de Samsung Galaxy S2 Plus hoort of bij een ander onaangekondigde smartphone. Er staat echter ook de GT-i9500 en 9800 in de wachtrij. Het is dus nog maar de vraag of de GT-i9300 wel de Samsung Galaxy S3 is. Mogelijk horen de verschenen benchmark resultaten dus bij een heel andere Samsung telefoon, of misschien is het wel gewoon de Galaxy S3. De tijd zal het leren!

Wat wordt de prijs van de Samsung Galaxy S3? Schrijf je in voor de Samsung Galaxy S3 alert en ontvang van ons een bericht zodra je kunt vergelijken!

Bron: PhoneArena


Tags: , , , ,