Nep of niet? Samsung bevestigt ‘Galaxy S3′ met een app – Update

Lees de update onderaan deze pagina!

Gaat The Next (Samsung) Galaxy dan toch echt de Galaxy S3 heten? Wel als we een “officiële” app van het bedrijf mogen geloven. In de Google Play Store is namelijk een app opgedoken waarvan men gelooft dat deze van Samsung afkomstig is. In deze app wordt de naam ‘Galaxy S3’ genoemd. Wij hebben echter grote twijfels over de echtheid van de app.

Samsung Mobile UnpackedDe app, SAMSUNG mobile UNPACKED 2012, staat in de Google Play Store en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van het nieuwste Unpacked evenement van Samsung. Je kunt lezen wat Unpacked is, wat het rooster is tijdens het evenement, wat de locatie is en nog meer. De app is van SAMSUNG MOBILE UNPACKED, maar daar houdt alle informatie eigenlijk wel mee op. Deze app is de enige van SAMSUNG MOBILE UNPACKED en Samsung zelf heeft geen enkele melding gemaakt van een app voor het Unpacked evenement. Samsung heeft wel gezegd dat het evenement live te volgen is via de officiële Samsung Mobile Facebook-pagina. In de beschrijving van de app staat ‘Galaxy S3‘, maar volgens ons is dat gewoon een sleutelwoord dat toegevoegd is om de vindbaarheid te vergroten. Samsung is érg zorgvuldig geweest rondom het vrijgeven van informatie en deze app past wat ons betreft niet in dat plaatje. Wij zijn dus erg wantrouwig wat betreft de app.

Meer informatie volgt hopelijk snel, want we zijn er zeker niet van overtuigd dat dit een officiële app van Samsung is. We hebben dan ook nog geen link naar de app toegevoegd voor het geval dat de app nep is. De kans bestaat dat het mogelijk zelfs schadelijke software is. Zodra we bevestigd krijgen dat de app nep is, zullen we dit publiceren.

Update: we hebben zojuist van Samsung te horen gekregen dat het wel degelijk een officiële app is. “De app is wel degelijk echt en van Samsung. Eerdere Unpacked events kregen ook al een eigen app.” Excuses dus voor de verwarring!

Wat wordt de prijs van de Samsung Galaxy S3? Schrijf je in voor de Samsung Galaxy S3 alert en ontvang van ons een bericht zodra je kunt vergelijken!

Tags: , , ,