9 miljoen pre-orders voor de Samsung Galaxy S3

Hier bij GSMacties.nl hadden we al wel door dat de Galaxy S3 als een speer gaat, maar nu is er een pre-order cijfer van de S3 opgedoken dat alles overtreft. Blijkbaar zijn er wereldwijd 9 miljoen pre-order geplaatst voor Samsung’s nieuwste smartphone!

Galaxy S3 - fotoDe Korea Economic Daily zou van iemand binnen Samsung vernomen hebben dat de Samsung Galaxy S3 wereldwijd inmiddels al 9 miljoen keer vooraf besteld is. Ter vergelijking: in februari had de Samsung Galaxy S2 de mijlpaal van 20 miljoen gehaald. In de eerste twee weken zit de Galaxy S3 dus al bijna aan de helft daarvan (ervan uitgaande dat de cijfers kloppen). Bedenk ook dat de Galaxy S3 nog niet eens uitgebracht is in de Verenigde Staten. Een behoorlijk indrukwekkend cijfer dus. Ook zou de fabriek van Samsung momenteel zo’n 5 miljoen Galaxy S3’s produceren per maand. Samsung draait dus op volle toeren!

Heb jij al een Samsung Galaxy S3 besteld of gekocht? Laat je reactie dan achter onderaan deze pagina! Heb je nog geen Samsung Galaxy S3? Neem dan hier eens een kijkje voor de nieuwste en scherpste acties!

Bron: Engadget


Tags: , ,