Nokia Lumia 610 vanaf volgende week in Nederland

De Nokia Lumia 610 wordt de goedkoopste Lumia tot nu toe. Het budget-toestel van Nokia dat op Windows Phone draait staat al een tijdje in de wachtrij maar zal volgende week dan eindelijk uitkomen in Nederland.

Lumia 610 - alle kleurenWe hebben al de Lumia 710, Lumia 800 en Lumia 900 in de line-up van Nokia’s Windows Phone telefoons. Vanaf volgende week kan daar echter de Lumia 610 aan toegevoegd worden. Met een adviesprijs van €249 is het zeker geen duur toestel, maar is de Lumia 610 wel het kopen waard? Wij denken eigenlijk van wel. Een 3,7 inch scherm (800×480), 5 megapixel camera, videos opnemen met een resolutie van 1280×720, 8GB opslaggeheugen en natuurlijk draaiend op Windws Phone 7! Geen verkeerde specificaties dus en van Windows Phone is duidelijk dat het een enorm vloeiende en prettige ervaring is, zelfs op de budget-toestellen.

Ook krijg je met de Lumia 610 de keuze uit verschillende kleuren, namelijk wit, zwart, magenta en cyaan.Vanaf volgende vind je hem dus in de Nederlandse winkels en zodra de online winkels heb aanbieden zullen de acties toegevoegd worden!

Wil jij op de hoogte zijn van wanneer de eerste acties in het systeem staan en wanneer de Lumia 610 leverbaar is? Meld je dan aan voor de alert!

Tags: , , ,