iPhone 5 vanaf 21 september leverbaar?

Verschillende websites maken melding van een nieuw gerucht, namelijk dat dat Apple op 12 september de nieuwe iPhone 5 zal gaan aankondigen. Een week daarna zou het toestel in de winkels verschijnen.

iPhone 5 leverbaar vanaf 21 september?

Apple-logoiMore, The New York Times en Reuters zijn alle drie met de datum naar buiten gekomen en alle drie hebben ze naar eigen zeggen eigen bronnen gebruikt. 12 september kan dus wel eens een belangrijke datum gaan worden voor veel Apple-fans. 21 september wordt mogelijk een nóg belangrijkere datum want dan zal de iPhone 5 mogelijk al in de schappen liggen. Gisteren maakten we nog melding van het feit dat Apple eigenlijk altijd wel vrij snel na de aankondiging hun producten op de markt brengt, dus een datum als 21 september zou goed kunnen kloppen als de aankondigingsdatum ook klopt.

iPhone 5 nog altijd in mysterie gehuld

Op het design na is er niet veel bekend over de nieuwe iPhone. Behalve dat het scherm mogelijk een grootte heeft van 4 inch met een resolutie van 1135×640 pixels zijn er niet veel geruchten over de specificaties verschenen. Wel is met vrij grote zekerheid te zeggen dat de aansluiting voor de batterij aan de onderkant verkleind is en het design is ook al bekend (als de geruchten daarvan op waarheid gebaseerd zijn). Ook de naam is onbekend maar de kans is groot dat Apple met de iPhone 5 hetzelfde gaat doen als met de iPad 3, namelijk het cijfer weghalen. Dit ligt ook op één lijn met hun andere productseries zoals de iPod en iMac.

Direct op de hoogte zodra de iPhone 5 leverbaar is? Schrijf je in voor de alert!

Bron: iMore


Tags: , , ,