iPhone 5 vanaf NU te bestellen!

Vanaf NU is de iPhone 5 te bestellen! Over een week (vrijdag 28 september) is hij daadwerkelijk leverbaar, maar de verwachting is dat de eerste voorraad iPhones direct vergeven wordt aan mensen die vanaf nu bestellen. Wacht daarom niet te lang met bestellen als je de iPhone 5 snel in huis wilt hebben. Verderop in dit bericht vind je nog eens de belangrijkste eigenschappen van de iPhone 5.

Direct iPhone 5 acties vergelijken! Sneller bestellen = sneller bellen!

iPhone 5 vanaf nu te bestellen!

Elk jaar rond deze tijd is het weer zover: een nieuwe iPhone! Dit jaar gaat de iPhone 5 in de verkoop en de vraag is of hij de verkoopcijfers van de iPhone 4S kan overtreffen. Tot nu toe is elke nieuwe iPhone succesvoller geweest dan de vorige en de iPhone 5 heeft de aandelen van Apple naar recordhoogte doen stijgen. Daarnaast zijn er wereldwijd maar liefst 2 miljoen stuks besteld in slechts 24 uur tijd. Nu is het afwachten wat de iPhone 5 hier in Nederland gaat doen! Weet jij al dat je voor de iPhone 5 gaat? Check dan de link hieronder!

Alle iPhone 5 prijzen vergelijken!

Voor de twijfelaars alles nog eens op een rijtje

iPhone 5 overzicht

Klik op de foto voor een groter formaat

De iPhone 5 heeft nog dezelfde uitstraling die we kennen van de iPhone 4S, al is het toestel wel iets langer geworden. De reden daarvoor is het scherm, dat is namelijk vergroot van 3,5 inch naar 4 inch en heeft een resolutie van 1136×640. Verder is de achterkant van de iPhone 5 veranderd. Geen glas meer maar een mooie matte aluminium afwerking. Aan de buitenkant is in feite dus weinig veranderd. Qua software zijn er ook weinig veranderingen. Het besturingssysteem is het nieuwe iOS6 en de grootste updates zijn te vinden in de Maps-app, Siri en Passbook. Helaas zijn veel nieuwe functies hier in Nederland niet te gebruiken.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mAcgQrR518Y

De hardware van de iPhone 5 heeft een leuke update gekregen. Meer werkgeheugen en een processor die minimaal twee keer zo snel is als die van de iPhone 4S. Dit moet onder andere zorgen voor een nog vloeiendere ervaring en nog mooiere games. Ook de camera’s van de iPhone 5 zijn verbeterd. Zo maakt de camera gebruik van een nieuwe beeldprocessor en een nieuwe lens die moet zorgen voor betere foto’s. Verder kun je met de front-camera nu 720p opnemen en FaceTime gebruiken met een mobiel netwerk. Al met al is de iPhone 5 dus een prima telefoon en een waardige opvolger van de iPhone 4S.

Nog steeds niet zeker of je de iPhone 5 wilt kopen?

Nog steeds aan het twijfelen? Check dan onze zeer uitgebreide vergelijking met de Galaxy S3, One X en Lumia 920.

Ga je voor de iPhone 5? Vergelijk de iPhone 5 aanbiedingen!

Tags: ,