Mogelijk iPhone 5 op 12 september

Er lijkt eindelijk een einde te komen aan de geruchtenstroom omtrent de iPhone 5. Apple heeft namelijk een uitnodiging de deur uit gedaan waarop staat: ‘It’s almost there.’, met daaronder een 12 die een schaduw in de vorm van een 5 vormt. 12 september: iPhone 5?

Is de iPhone 5 ‘almost there’?

Elk jaar is het weer raak: geruchten over een nieuwe iPhone. Wordt hij groter? Krijgt hij een ander design? Of wordt het gewoon een aanpassing op de huidige iPhone 4S? Mogelijk gaan we het op 12 september zien want Apple heeft uitnodigingen de deur uit gedaan:

It's almost there

Is de iPhone 5 ‘it’?

12 september gaat Apple dus ‘it’ aankondigen, maar waar ‘it’ voor staat is niet gezegd. De schaduw in de vorm van een 5 onder de 12 kan op twee zaken duiden: de langverwachte iPhone 5, of vijf nieuwe apparaten die aangekondigd gaan worden. Dat tweede lijkt iets aannemelijker aangezien er door velen vanuit gegaan wordt dat de iPhone 5 de naam ‘iPhone’ mee krijgt zoals we ook zagen gebeuren bij de iPad 3. Dat optie twee aannemelijker is wil overigens niet zeggen dat we geen nieuwe iPhone kunnen verwachten. Wij weten bijna zeker dat Apple op 12 september (onder andere) de iPhone 5 aan gaat kondigen. Nog een weekje wachten en dan weten we het zeker!

Morgen gaan we alle geruchten over de iPhone 5 samenvatten!

Morgen, precies een week voor 12 september, zullen wij een opsomming plaatsen van alle geruchten tot nu toe inclusief een aantal zeer betrouwbaar-ogende foto’s. Op die manier is iedereen weer helemaal bij wat betreft de geruchtenmolen die de naam ‘iPhone’ draagt.

Wil jij weten wanneer de eerste iPhone 5 acties in ons systeem staan? Meld je dan nu aan voor de iPhone 5 alert!

Tags: , ,