HTC J Butterfly onthuld

HTC heeft de HTC J Butterfly onthuld, een 5 inch smartphone met een schermresolutie van 1920×1080 pixels. Het toestel wordt aangedreven door een razendsnelle 1,5GHz quad core processor. Wordt dit dé topper die HTC nodig heeft?

HTC J Butterfly is enorm krachtige smartphone

De HTC J Buttefly is in samenwerking met telecomprovider KDDI in Japan aangekondigd en het is een zeer krachtig toestel als we de specificaties mogen geloven. Zo zit er in de HTC J Butterfly de nieuwe Snapdragon S4 quad core processor met een snelheid van 1,5GHz. Deze processor behoort tot een van de snelste processors van het moment. Die snelle processor wordt vergezeld door 2GB aan werkgeheugen, 16GB opslag en de mogelijkheid de opslag uit te breiden met een MicroSD kaartje.

HTC J BUtterflyHTC J Butterfly tussen Galaxy S3 en Galaxy Note in qua grootte

Het scherm van de HTC J Butterfly heeft een grootte van 5 inch, wat hem tussen de HTC One X, Samsung Galaxy S3 en Samsung Galaxy Note 2 in plaatst. De schermtechnologie die gebruikt wordt is het nieuwe Super LCD 3 en geeft een resolutie weer van maar liefst 1920×1080 pixels. Door die enorme resolutie op het ‘relatief kleine’ scherm is het beeld haarscherp. Verder bevat de HTC J Butterfly een 8 en 2 megapixel camera, een accu van 2020mAh, Android 4.1 met HTC Sense en zal hij in verschillende kleuren uitkomen.

De HTC J Butterfly zal in december in Japan uitkomen, andere data en landen zijn nog niet bekendgemaakt maar verwacht wordt dat hij ook naar de rest van de wereld zal komen.

Bron: HTC


Tags: , , ,