Nokia Lumia 920 eind november leverbaar in Nederland

Gisteren kondigde Steve Ballmer aan het einde van de Windows Phone 8-persconferentie aan dat we vanaf dit weekend kunnen genieten van de eerste lading Windows Phone 8 toestellen. In Nederland ligt het echter wat anders.

Nokia Lumia 920 eind november naar Nederland

Lumia 920We kunnen de HTC 8X wel al dit weekend verwachten in ons land, maar op de Nokia Lumia 920 moeten we nog even wachten. Het Windows Phone 8-vlaggenschip van Nokia komt dit weekend wel uit in een select aantal landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Rusland en de Verenigde Staten. Dit is een vrij opmerkelijke zet aangezien Nederland ten tijde van de Lumia 800-release bij de eerste groep landen zat. Daarbij komt dat Windows Phone hier relatief goed verkocht wordt en met name Nokia doet het vrij goed.

Wanneer kunnen we de Lumia 920 dan wél verwachten? Mogelijk ergens eind november of begin december. Nokia heeft namelijk uitnodigingen verstuurd aan de pers voor een Nederlandse presentatie van de Lumia 920 op 27 november. De kans is dan ook groot dat de release kort daarna zal plaatsvinden.

Meld je aan voor de Nokia Lumia 920 alert

Afgaande op onze eigen bevindingen en op de algemene toon op het internet denken we dat de Nokia Lumia 920 wel eens een succes kan gaan worden. Vrij veel mensen lopen warm voor dit toestel, wat de comeback voor Nokia kan betekenen. De Lumia 920 heeft dan ook alles wat je van een topper kunt verwachten: een prachtig scherm, snelle processor, een camera waar je u tegen zegt en een erg snel en fris besturingssysteem.

Wanneer is de Nokia Lumia 920 leverbaar? Schrijf je in voor de alert!

Tags: , ,