10 miljoen Galaxy Note telefoons verkocht

Toen we voor het eerste hoorden over de Note hadden wij onze twijfels. Een 5,3 scherm maakte het tot een enorme telefoon en consumenten waren 3,5 tot 4 inch gewend. We zaten er flink naast met onze twijfels van de Galaxy Note is tien miljoen keer verkocht!

Tien miljoen verkopen, een prestatie van formaat!

Galaxy NoteSamsung heeft vandaag bekend gemaakt dat de Samsung Galaxy Note inmiddels tien miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dat komt neer op een gemiddelde van één miljoen verkopen per maand. Een indrukwekkende prestatie om twee redenen: ten eerste is de Galaxy Note met zijn 5,3 inch scherm behoorlijk wat groter dan alle andere smartphones en ten tweede is het al een prestatie op zich om met één model de tien miljoen te halen. Een knappe prestatie dus van Samsung om een enigszins aparte maar vooral grote telefoon tot zo’n succes te maken. Alleen de Samsung Galaxy S, S2 en S3 verkochten/verkopen ook zo goed bij Samsung.

Galaxy Note-familie wordt groter

Inmiddels staat een opvolger van de Note alweer in de startblokken volgens de laatste geruchten en er is ook een tablet-variant uitgekomen. Daarnaast is de Note-serie momenteel de enige succesvolle smartphone- en tablet-serie waarbij een speciale pen gebruikt kan worden op het scherm.


Tags: , ,