Samsung Galaxy Note 2 onderdeel uitgelekt

De Galaxy Note, is het een telefoon of een tablet? Vanwege zijn afmetingen is het een vreemde eend in de bijt in smartphoneland, maar hij is behoorlijk populair en nu zit er een opvolger aan te komen. Van die opvolger, de Galaxy Note 2, is nu mogelijk een onderdeel van de behuizing opgedoken.

Galaxy Note 2 krijgt iets groter scherm dan huidige Galaxy Note

Galaxy Note 2 bezelWat direct opvalt zijn de smallere randen aan de boven- en onderkant. De randen aan de zijkant zijn wel ongeveer gelijk met de huidige versie van de Galaxy Note. Het scherm van de Galaxy Note 2 is met 5,5 inch iets groter dan de huidige versie. En of deze foto nep of echt is? Als het nep is, dan is het behoorlijk goed gedaan! Zo lijkt de foto genomen te zijn in een lab en de fotograaf lijkt gekleed in lab-kleding (inclusief de ingepakte schoenen).

Galaxy Note 2 29 augustus aangekondigd?

Naast dit mogelijke onderdeel van de Galaxy Note 2 is er ook een mogelijke datum genoemd waarop het toestel officieel aan het publiek getoond gaat worden. Op 29 augustus, een dag voordat de IFA 2012 (een gigantische beurs in Berlijn voor consumenten-elektronica) zou Samsung de Galaxy Note 2 gaan aankondigen. Die aankondiging zal plaatsvinden op een speciaal ‘Unlocked’ evenement. Ook zou de Galaxy Note 2 (samen met de Galaxy S3) als een van de eerste Samsung toestellen een update naar Android 4.1 Jelly Bean ontvangen. Sappige geruchten dus op deze warme woensdag en we hoeven niet heel lang te wachten om te weten of ze op waarheid zijn gebaseerd.

Vergelijk Samsung Galaxy Note aanbiedingen

Bron: Engadget & Android Authority


Tags: , , , ,