MTV Mobile stapt over naar T-Mobile

MTV Mobile zit momenteel nog op het netwerk van KPN maar dat gaat vanaf 18 februari veranderen. Dan verhuist de virtuele provider namelijk naar het netwerk van T-Mobile voor een exclusieve samenwerking.

MTV Mobile gaat van KPN naar T-Mobile

MTV T-MobileMTV Mobile maakt voor nu nog gebruik van het KPN-netwerk maar vanwege een exclusieve samenwerking met T-Mobile gaat dat vanaf 18 februari veranderen. Natuurlijk gaat er door de verschuiving wel een en ander veranderen voor bestaande klanten van MTV Mobile. Zo zullen die ondergebracht worden bij Hi, waar MTV Mobile mee samenwerkte. De prijs blijft dan gelijk en telefoonnummers blijven bewaard.

MTV Mobile moet jongeren naar T-Mobile halen

Volgens Hi wordt de samenwerking met MTV Mobile opgezegd omdat beide niet onderscheidend genoeg zijn. Zo is Hi een beetje de ‘jongerenprovider’ van het KPN netwerk, iets wat MTV Mobile voorheen ook was. Nu moet MTV Mobile de jongeren naar T-Mobile halen met alle extra’s die je erbij krijgt. Denk aan het kijken van MTV-programma’s op je smartphone of het nieuws van MTV. Ook heeft MTV Mobile een speciale app met allerhande zaken van MTV. Wat de verandering gaat doen voor de prijzen en abonnementen van MTV Mobile is nog niet bekend.

Bron: Nu.nl


Tags: , , , ,