Apple brengt update voor iOS uit

Apple heeft een kleine update voor iOS 6.1 uitgebracht. Deze update moet onder andere problemen met 3G verhelpen voor de iPhone 4S.

Apple brengt update uit voor iOS 6.1 na problemen iPhone 4S

Apple garantieVodafone UK had gebruikers opgeroepen de iPhone niet te updaten naar iOS 6.1. De Britse provider had veel klachten ontvangen van klanten die problemen met 3G ondervonden na het update: “we zijn ervan op de hoogte dat de iPhone 4S van Apple problemen kan krijgen met 3G na het upgraden naar iOS 6.1. Sommige klanten hebben soms moeite met het verbinden met het netwerk, gebeld te worden of te internetten. Apple werkt aan een oplossing voor dit probleem. De verbindingsproblemen zijn abrupt. Terwijl Apple’s onderzoek doorgaat raden wij aan iOS 6.1 niet de installeren wanneer je dat nog niet gedaan hebt. Je kunt beter wachten tot Apple aangeeft dat de problemen verholpen zijn“, aldus iemand van het Vodafone Techteam op het forum van Vodafone UK.

Apple heeft nu iOS 6.1.1 uitgebracht en die kan ‘over the air’ aangeboden worden. Dat betekend dat je hem gewoon op de telefoon kunt binnenhalen. De update is 23MB groot en is voorlopig alleen maar beschikbaar voor de iPhone 4S.

Bron: Vodafone UK


Tags: , , , ,