BlackBerry Z10 vanaf 2 april in Nederlandse winkels

BlackBerry heeft vandaag bekendgemaakt dat hun nieuwste toestel, de BlackBerry Z10 vanaf 2 april leverbaar zal zijn in Nederland. Het toestel draait op BlackBerry 10 en is nu al te bestellen.

BlackBerry Z10 vanaf 2 april te koop

BlackBerry Z10Voor een adviesprijs van ongeveer 629 euro zal de BlackBerry Z10 vanaf 2 april leverbaar zijn in Nederland. Hij is wel al een geruime tijd te bestellen in combinatie met verschillende abonnementen. Volgens BlackBerry zelf loopt de verkoop beter dan verwacht en doet de Z10 het erg goed. Officiële verkoopcijfers zijn echter nog niet vrijgegeven, maar die worden binnenkort wel verwacht in de vorm van kwartaalcijfers.

Vergelijk aanbiedingen van de nieuwe BlackBerry Z10!

De BlackBerry Z10 is het nieuwste toestel van BlackBerry en draait op het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10. Een fysiek toetsenbord is niet aanwezig en in plaats daarvan heb je een 4,2 inch scherm met een resolutie van 1280×768. Verder zit er een Snapdragon S4 1,5GHz dual-core processor in, 2GB werkgeheugen, 16GB opslaggeheugen en kun je je geheugen uitbreiden met een MicroSD-kaartje. Ook ondersteunt de BlackBerry Z10 de Nederlandse 4G-netwerken.


Tags: , ,