Hoe groot is die Galaxy Mega 6.3 nou eigenlijk?

Toen Samsung de Galaxy Mega 6.3 aankondigde vroegen wij (en met ons vele anderen) ons af of een 6,3 inch scherm niet een beetje teveel van het goede is voor een smartphone. Bij Engadget hebben ze het toestel aan een hands-on onderworpen voor een impressie.

De Samsung Galaxy Mega 6.3, hoe groot is die nou eigenlijk?

Samsung Galaxy Mega 6.36,3 inch in de diagonaal, omgerekend zo’n 16cm. Niet echt klein, al helemaal niet als het om een smartphone gaat. Toch is dat de schermgrootte van de Galaxy Mega 6.3 die Samsung binnenkort uit gaat brengen. Wij waren niet de enige die ons afvroegen of zo’n grote smartphone niet een beetje teveel van het goede is. Past zoiets wel in je hand of in broek? Is het niet te zwaar en hou is hij te bedienen? Ga je nog nooit eerder gebruikte spiergroepen in je handen tegenkomen bij het gebruiken van de Mega? Bij Engadget stelden ze deze vragen ook en dus hebben ze de Mega 6.3 uitgetest toen ze de kans kregen. Hier is de video:

Te groot of niet?

Nu komt de hamvraag: is de Galaxy Mega 6.3 te groot of niet? Bij Engadget waren ze aangenaam verrast door de grootte. Ze noemen hem groot maar comfortabel en het toestel voelde snel genoeg aan. Het scherm is wel ‘maar’ 1280×720 in tegenstelling tot de Galaxy S4 met zijn 1920×1080 scherm maar volgens Engadget was het scherm desondanks gewoon goed te noemen. Het design is overgeheveld van de Galaxy S4 en heeft een vergroting gekregen. Maar wij vragen ons nu eigenlijk steeds af: is 6,3 inch niet te groot? Wat vind jij?

Bron: Engadget


Tags: , , ,