Samsung komt met de Galaxy Mega 6.3

Bij Samsung moeten ze gedacht hebben dat de Galaxy Note 2 nog wat aan de kleine kant is want het bedrijf heeft de Samsung Galaxy Mega 6.3 aangekondigd. De smartphone is behoorlijk groot met zijn 6,3 inch scherm!

Samsung kondigt de Galaxy Mega 6.3 aan

Samsung Galaxy MegaSamsung heeft de Samsung Galaxy Mega 6.3 aangekondigd, een hybride tussen telefoon en tablet, ook wel ‘phablet’ genoemd. De Galaxy Mega heeft een 6,3 inch scherm wat het de grootste ’telefoon’ op de markt maakt. Het scherm heeft een resolutie van 1280×720 pixels. Geen 1080p wat je tegenwoordig wel zou verwachten op een scherm van dit formaat. Verder heeft de Galaxy Mega 6.3 een dual-core 1.7GHz processor, 1,5GB werkgeheugen en 8 of 16GB opslaggeheugen dat uitbreidbaar is met een MicroSD-kaartje. De camera aan de achterzijde heeft 8 megapixels en de camera aan de voorzijde heeft 1,9 megapixels. De accu heeft een capaciteit van 3200mAh.

De Samsung Galaxy Mega 6.3 bevat een aantal features die overgenomen zijn van de Galaxy S4. Zo heeft de Mega een infrarood-sensor waardoor de telefoon te gebruiken is als afstandsbediening, er zit S Translator op en je kunt gebruik maken van Group Play.

Samsung Galaxy Mega 6.3 komt in juni uit

In juni moet de Samsung Galaxy Mega 6.3 uit gaan komen in Nederland voor een adviesprijs van 599 euro. Er is ook een Galaxy Mega 5.8 aangekondigd, maar die komt niet naar Nederland.

Meld je aan voor de Galaxy Mega 6.3 alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: Samsung


Tags: ,