Apple legt iWatch merknaam vast

Apple is druk in de weer met de merknaam iWatch. Het kan goed zijn dat Apple de naam vast laat leggen om misbruik te voorkomen, maar gekoppeld aan eerdere geruchten lijkt er dan toch echt een Apple-horloge aan te komen.

Apple legt iWatch-merknaam vast

Apple iWatchGeruchten over een mogelijk iWatch zijn er al wat langer maar Apple is nu druk bezig met het vastleggen van de merknaam. Onder andere in Rusland, Japan en Mexico is de naam al vastgelegd. De naam iWatch is dus intellectueel eigendom van Apple maar nu rest de vraag: is dit gedaan om misbruik te voorkomen of komt er daadwerkelijke een iWatch op de markt?

Wij gokken op een combinatie van beide. Het komt veelvuldig voor dat een naam vastgelegd wordt om misbruik te voorkomen. De naam iWatch is nu al meermaals gevallen in de afgelopen maanden en misbruik kan door een ander bedrijf dan ook gemakkelijk gemaakt worden. De kans is echter zeer groot dat Apple ook daadwerkelijk aan een iWatch werkt. De geruchten zijn behoorlijk hardnekkig en waar rook is is (meestal) vuur. Misschien dat Apple de iWatch in het najaar samen met de iPhone 5S en de iPhone Light aankondigt? Het zou ook wel goed passen bij iOS 7 waarin misschien ook wel nieuwe functies ingebouwd worden.

Bron: BGR.com


Tags: , , ,