Gerucht: iPhone 5S mogelijk vertraagd

Het zou zomaar kunnen zijn dat Apple de iPhone 5S niet in september of oktober kan presenteren aan het publiek. Door problemen met een grotere scherm zou het nieuwe toestel vertraging opgelopen hebben.

Groter iPhone 5S-scherm zorgt voor problemen

De iPhone 5S zou volgens de laatste geruchten een 4,3 inch scherm bevatten in tegenstelling tot een 4 inch scherm, maar dat brengt problemen met zich mee. De Commercial Times heeft van anonieme bronnen vernomen dat Apple momenteel problemen heeft met het grotere scherm waardoor een aankondiging en release in oktober en/of september niet gehaald gaat worden. In plaats daarvan zou de iPhone 5S later dit jaar uit moeten komen. De goedkopere iPhone zou wel gewoon op schema liggen.

iPhone 5S met 4 of 4,3 inch scherm?

Veel eerdere geruchten spraken over een iPhone 5S met een 4 inch scherm. Ook zou het design niet aangepast zijn wat erop zou duiden dat het scherm niet veranderd is. Het is echter mogelijk een 4,3 inch scherm in het huidige design van de iPhone 5 te plaatsen dus het gerucht over het 4,3 inch scherm zou zomaar kunnen kloppen. Het zou ook de mogelijke problemen kunnen verklaren.

4,3 inch iPhone 5SBron: Bloomberg


Tags: , , , ,