Gerucht: Champagnekleurige iPhone 5S

Het lijkt erop dat Apple naast wit en zwart ook een champagnekleurige iPhone 5S aan wil gaan bieden.

Apple gaat mogelijk champagnekleurige iPhone 5S aanbieden

Champagne iPhone 5SVolgens diverse bronnen zou Apple werken aan een derde kleur voor de iPhone 5S. Deze kleur zal goud zijn, al zijn er indicaties dat de daadwerkelijke kleur meer richting ‘champagne’ zal neigen. “Ja, er komt een gouden iPhone. Dat is het laatste dat ik heb gehoord van meerdere bronnen na weken van geruchten en mogelijke gelekte componenten die ook richting een gouden kleur wezen. In eerste instantie kon ik niet geloven dat Apple zou breken met hun simpele kleurkeuze: zwart en wit voor hun topmodel-iPhone. Goud leek me simpelweg te opzichtig, misschien zelfs smakeloos. Maar een paar overtuigende argumenten hebben mij anders doen geloven. En nu, na nogmaals alles gecheckt te hebben, ben ik er zeker van dat er goud komt“, aldus MG Siegler op TechCrunch.

Een van de overtuigende argumenten is dat ‘goud’ een enorm makkelijke kleur is om te anodiseren op aluminium, veel makkelijker dan zwart. Maar ‘makkelijker’ is niet goed genoeg als argument, zeker niet als het om Apple gaat. Naast het feit dat goud een makkelijke kleur is, is het ook een van de populairste kleuraanpassingen voor de iPhone en ook goudkleurige hoesjes zijn populair. Ook is er in het verleden een goudkleurige iPod verschenen dus de kleur is geen vreemde voor Apple.

Champagne iPhone 5S 01Even los van of de kleur nou opzichtig of smakeloos is, is het wel mooi dat Apple mogelijk meer keuze wil bieden aan consumenten. Wat vind jij er van? Zou jij rond lopen met een champagnekleurige iPhone 5S?

Bron: MacRumors


Tags: , , , , ,