In China kun je al een iPhone 5C en iPhone 5S kopen

Officieel bestaat de iPhone 5C nog niet. Er zijn tal van foto’s verschenen en over een paar dagen zou het aangekondigd moeten worden, maar daar houdt het bij op. In China kun je (binnenkort) de iPhone GooPhone 5C echter al kopen!

GooPhone komt met de 5C!

GooPhone, een Chinese telefoonkloon-fabrikant, heeft de GooPhone 5C aangekondigd. Het is een kloon van de iPhone 5C en afgezien van wat kleine details is het nog een erg goede kloon ook (afgaande op wat we tot nu toe gezien hebben van de echte 5C). Met alle gelekte foto’s en behuizingen van de afgelopen tijd is het overigens niet vreemd dat een dergelijke kloon gemaakt kan worden en hetzelfde gebeurde ook met de iPhone 5. Toen was het ook GooPhone die een ‘iPhone 5’ had voordat Apple er een aangekondigd had.

GooPhone 5CUiteraard draait de GooPhone 5C niet op iOS 7 maar zal er waarschijnlijk Android op staan met een iOS-skin. De specificaties zijn ook niet echt geweldig: een 4 inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels, een dual-core 1,2GHz-processor, 1GB werkgeheugen en een 8-megapixelcamera. De prijs voor de GooPhone 5C is 99 dollar.

Je kunt ook kiezen voor de GooPhone 5S

Naast de iPhone 5C komt er ook een iPhone 5S en ook daarvan is er al een kloon! De GooPhone 5S! Omdat de iPhone 5 en iPhone 5S qua design haast identiek lijken te zijn is de GooPhone 5S minder speciaal dan de GooPhone 5C. De specificaties zijn ook wat minder spetterend: een 4 inch scherm (resolutie onbekend), een 1GHz-processor, 512MB werkgeheugen en een 5-megapixelcamera. De prijs van de GooPhone 5S is 149 dollar.

Bron: GizChina


Tags: , , , ,