Nokia valt Samsung en Android aan

Nokia heeft er de laatste tijd een handje van om andere merken (met name Samsung en Apple) belachelijk te maken door middel van reclames. Nu zijn Samsung en Android aan de beurt. Let’s get ready to rumble!

Have a break, have a…

Deze week maakte Google bekend dat Android 4.4 de naam KitKat draagt. Er wordt daarvoor samengewerkt met moederbedrijf Nestlé. KitKat had de website omgedoopt tot iets wat we kennen van de smartphone-wereld en er loopt een actie om een tablet te winnen bij aankoop van KitKat. Er zullen ongetwijfeld meer acties komen in de toekomst.

Nokia heeft handig ingespeeld op de samenwerking tussen Google en KitKat door het onderstaande plaatje te Tweeten:

Have a breakDe Tweet is afkomstig van Nokia Deutschland en is uiteraard een parodie op de bekende KitKat-reclames.

Leentjebuur spelen

Het plaatje is echter geen origineel idee. Op theZOOOM.com is een zelfde soort plaatje te vinden waarbij een BlackBerry doormidden gebroken wordt met onder in de hoek het logo van KitKat. Dat plaatje is echter alweer een jaar oud.

Have a break BlackBerryNokia heeft dus leentjebuur gespeeld maar we kunnen er wel om lachen. Zoals we al vaker hebben gezegd: je mag best met wat modder gooien, zolang je maar sportief blijft en het op een leuke manier doet. En om de Samsung-lezers tegemoet te komen hebben wij nog een alternatief gemaakt!

Have a break NokiaBron: Twitter & theZOOOM


Tags: , , , , , ,