Apple zegt dat iPhone 5S mogelijk last heeft van accuproblemen

Het kan voorkomen bij sommige modellen van de iPhone 5S dat de batterij niet presteert zoals hij moet presteren. Het opladen kan langer duren en de accu kan sneller leeg zijn. Apple heeft dit bekendgemaakt.

iPhone 5S kan last hebben van accu-probleem

iPhone 5S kleurenHet komt zelden voor dat de release van een high-end smartphone vlekkeloos verloopt. Altijd duiken er wel wat probleempjes op die roet in het eten van de consument gooien. Denk aan de gehalveerde opslagruimte van de Galaxy S4, cameraproblemen van de iPhone 5 of het trilprobleem van de Lumia 920. Ook de nieuwe iPhone 5S kampt met een probleem. De accu van het toestel kan sneller dan gebruikelijk leeglopen en opladen kan langer duren dan normaal.

Probleem ontstaan tijdens productie

Het probleem zou ontstaan zijn tijdens de productie en slechts een enorm klein aantal toestellen is getroffen, aldus een woordvoerder van Apple. Tegenover The New York Times zou Apple hebben aangegeven dat het om enkele duizenden toestellen gaat. Apple is begonnen met het contact opnemen met gedupeerde klanten en zal hun toestellen kosteloos vervangen.

Bron: GSMarena


Tags: , , ,