Gerucht: Samsung kondigt donderdag de Galaxy Round aan

Het lijkt erop dat Samsung aankomende donderdag 10 oktober de eerste smarthphone met een gebogen scherm aan gaat kondigen. De naam zal vermoedelijk ‘Galaxy Round‘ zijn.

Samsung Galaxy Round een feit op donderdag 10 oktober

Het komt niet vaak meer voor dat een smartphone tot het allerlaatste moment geheimgehouden wordt maar het is Samsung deze keer wel gelukt (min of meer). Geruchten over een smartphone met een gebogen scherm van Samsung waren er al een tijdje en Samsung zelf had aangegeven deze maand iets bekend te maken, maar veel meer informatie was er niet. Een nieuw gerucht spreekt over een aankondiging van de ‘Samsung Galaxy Round‘ aankomende donderdag.

Samsung gebogen scherm

Waarom is het toestel zo goed geheimgehouden?

Dat er nog niks gelekt is over de Galaxy Round kan twee oorzaken hebben:
– Samsung heeft het toestel simpelweg erg geheimgehouden en diverse providers en instanties zijn daarin mee gegaan en hebben niks gelekt.
– Het toestel zal maar zeer beperkt beschikbaar zijn waardoor niet veel andere partijen ermee in aanraking zijn gekomen en waardoor de kans op een lek aanzienlijk kleiner is dan normaal.

Er wordt door niemand gegokt op een grote wereldwijde release dus de kans dat optie twee de oorzaak is, is vrij groot. Samsung brengt de Galaxy Round waarschijnlijk beperkt uit in thuisland Zuid-Korea in combinatie met misschien nog enkele andere landen. Door deze aanpak hebben nog niet veel partners het toestel of onderdelen van het toestel gezien.

Bron: Tweakers.net


Tags: , , ,