Nokia komt met nieuwe apps in Black-update

Naast nieuwe toestellen zoals de Lumia 1520 en de Lumia 1320 heeft Nokia ook de Black-update aangekondigd. Deze update wordt voor alle Windows Phone 8-Lumia’s uitgebracht en brengt een hoop vernieuwingen met zich mee.

Nokia denkt aan alle Lumia-gebruikers!

NokiaNokia heeft vandaag tal van nieuwe apps aangekondigd die meegeleverd worden op de Lumia 1520. Zo is er Nokia Camera, waarin Pro Camera en Smart Camera samengevoegd zijn. Er is Storyteller waarmee je een mooie chronologische ‘reis’ maakt door je foto’s gekoppeld aan locaties. Ook komt Nokia met Beamer, waarmee je documenten, kaarten, locatiegegevens en het beeld van je camera kunt projecteren op elk scherm met HTML5. Allemaal leuk en aardig, maar hoe zit het met de andere Lumia-gebruikers? Daar is aan gedacht en Nokia brengt daarom deze nieuwe apps ook naar oudere Lumia’s!

Nokia ‘Black’-update

Nadat Microsoft de GDR3-update uitgerold heeft zal Nokia beginnen met de uitrol van de Black-update. Dit is laag bovenop GDR3 en zal onder andere de nieuwe apps toevoegen aan je Lumia. Wanneer de updates uitgerold gaan worden is echter nog niet bekend. Microsoft heeft al een preview van GDR3 vrijgegeven waardoor een release nooit ver weg kan zijn en Nokia zal vermoedelijk snel volgen met Black.

Bekijk en vergelijk alle Nokia Lumia’s. Voor ieder budget is er wel wat!

Voor de Nokia Lumia 2520 (Nokia’s eerste tablet) is de app Nokia Video Director aangekondigd. Met deze app kun je video’s eenvoudig bewerken. Het is echter niet duidelijk of Video Director uiteindelijk ook naar smartphones komt.

Populaire apps komen naar Windows Phone 8

InstagramNaast Nokia-apps zijn er ook nog enkele andere populaire apps aangekondigd voor Windows Phone 8. Zo zal Instagram binnen enkele weken naar Windows Phone 8 komen, maar ook Vine komt naar het platform van Microsoft! Ook de apps Papyrus en inNote komen naar Windows Phone 8 toe en deze apps stellen je in staat handgeschreven notities te maken.


Tags: , , , , , ,