Modellen in bikini testen de Sony Xperia Z

In Tsjechië weten ze hoe ze reclame moeten maken. In een T-Mobile-winkel in Praag hebben ze een speciale douche gebouwd waarin verschillende vrouwelijke en mannelijke modellen staat te badderen met een Sony Xperia Z in hun handen.

Wat te doen als je je telefoon wilt promoten?

Sony Xperia Z campagne 6Oké, je bent een bedrijf dat recent een high-end smartphone uitgebracht heeft die bestand is tegen water en je wilt er reclame voor gaan maken. Een filmpje op Youtube plaatsen waarin je het toestel in een glas met water legt? Nee, dat is al zó vaak gedaan en kan dus écht niet anno 2013. In een aquarium leggen tussen wat tropische vissen? Dat is in principe een groot glas water met wat leuke kleurtjes die erin rond zwemmen, dus ook niet echt spannend. Buiten in de stromende regen gaan staan en een beetje berichtjes versturen is ook niet echt spectaculair.

Wat nou als je wat modellen bij elkaar raapt, een douche in een winkel bouwt en die modellen laat douchen met je telefoon? Dat is wat Sony en T-Mobile gedacht moeten hebben toen ze de Sony Xperia Z wilde promoten.

T-Mobile en Sony gebruiken modellen om Xperia Z te promoten

In een T-Mobile winkel in Praag is een douche gemaakt waarin modellen staan te douchen terwijl ze druk in de weer zijn met de nieuwe Sony Xperia Z. Om niet seksistisch over te komen hebben ze naast een aantal wulpse dames ook een atletisch gebouwde man gebruikt om het toestel te showen, maar gezien de hoeveelheid foto’s van de vrouwen en het grote aantal mannelijke kijkers is wel duidelijk wie er meer aandacht trok. De stunt/promotie-campagne lijkt dan ook geslaagd te zijn. Veel mensen bij de winkel, redelijke wat websites die er over bericht hebben en foto’s die op verschillende websites geplaatst worden. Dus hoe promoot je een telefoon die tegen water bestand is? Zo dus!

Bekijk de scherpste aanbiedingen van de Sony Xperia Z!

Sony Xperia Z campagne 2Sony Xperia Z campagne 3Sony Xperia Z campagne 4Sony Xperia Z campagne 5

Bron: T-Mobile CZ


Tags: , , , ,