BlackBerry Q10 te bestellen in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk is vanaf vorige week de BlackBerry Q10 te bestellen en hij zal eind april leverbaar zijn. Het is voor het eerst dat er een indicatie is van de levertijd van de BlackBerry Q10.

BlackBerry Q10 al te bestellen bij de overzeese buren

BlackBerry Z10 en Q10

Links de BlackBerry Z10 en links de Q10

Momenteel is alleen nog de BlackBerry Z10 verkrijgbaar in Nederland (en de rest van de wereld) maar dan kan snel verandering in komen. BlackBerry heeft niet officieel een datum gegeven van wanneer we de BlackBerry Q10 kunnen verwachten, maar afgaande op een bericht vanuit het Verenigd Koninkrijk is het zomaar mogelijk dat we het toestel hier deze maand nog kunnen bestellen. Vanaf vorige week is het namelijk mogelijk bij Carphone Warehouse de BlackBerry Q10 te bestellen. Een specifieke leverdatum wordt niet gegeven al bevestigd het bedrijf wel dat hij voor het einde van april in de bus zal vallen. Er bestaat dus een kans dat we binnen enkele dagen ook de eerste webwinkels hier in Nederland gaan zien waar de Q10 te bestellen is. BlackBerry zelf heeft nog niet gereageerd.

BlackBerry Q10 deze maand ook in Nederland te bestellen?

De BlackBerry Q10 zal het eerste Blackberry 10-toestel zijn met een hardwarematig toetsenbord zoals we dat kennen van oudere BlackBerry-toestellen. Qua specificaties is de Q10 redelijk gelijk aan de deze week uitgekomen BlackBerry Z10, al is het scherm kleiner en bevat de Q10 naast een touchscreen ook een toetsenbord. Als we de huidige prijs op Carhone Warehouse mogen geloven zal het toestel zo’n 680 euro kosten en er is dus een goede kans dat hij vanaf deze maand ook in Nederland te bestellen is. Zodra er meer nieuws is plaatsen we dat uiteraard op de website!

Meld je aan voor de BlackBerry Q10-alert op GSMacties.nl!

Bron: Carphone Warehouse


Tags: , ,