Huawei plaatst MWC-teaser online

Huawei heeft een video geüpload waarin ze een aantal nieuwe apparaten teasen die ze tijdens het Mobile World Congress gaan tonen. Het lijkt erop dat de focus vooral op tablets komt te liggen.

Huawei toont vreemde teaservideo

Huawei MWC2014In de video van Huawei vraagt een man aan zijn telefoon wat er dit jaar nieuw is tijdens het Mobile World Congress. Een stem die ons direct deed denken aan Siri, laat vervolgens de diverse nieuwe apparaten zien.

Door middel van een ietwat aparte video laat Huawei zien wat ze van plan tijdens het Mobile World Congress. Zo komen er twee nieuwe tablets en een nieuwe smartphone. Die smartphone is vermoedelijk die Huawei Ascend P7, de opvolger van de Ascend P6. In de video wordt alleen vermeld dat deze telefoon een geweldige frontcamera heeft maar verder wordt er niks gezegd over de specificaties. Ook het design is niet echt te zien in de video.

Eerder waren al specificaties van de Huawei Ascend P7 uitgelekt: een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een HiSilicon 910-processor, een 13-megapixelcamera aan de achterkant, een 8-megapixelcamera aan de voorkant en een 2460mAh-accu. Hieronder zie je een foto van wat de Ascend P7 zou moeten zijn.

Huawei Ascend P7Het einde van de video is overigens ook wel het vermelden waard. De persoon die de telefoon vast houdt zegt: “Wow! What are they? Fruit or some song?” Die zin slaat helemaal nergens op maar fruit slaat duidelijk op Apple en ‘some song’ klinkt als Samsung. Het lijkt er dus op dat ook Huawei mee doet met uithalen naar concurrenten door middel van promo video’s (al hebben ze nog veel te leren). Maar, zoals vaker aangehaald, op een grappige manier omspringen met je concurrentie is helemaal niks mis mee!


Tags: , , , ,