LG kondigt de L Series III aan

LG heeft de L Series III aangekondigd. In totaal bestaat de telefoon-lijn uit drie toestellen. Momenteel is de L Series II van LG best populair en vooral de LG L3 II en de LG L5 II verkopen redelijk goed.

LG komt met opvolger L II-serie

De L-serie van LG is redelijk populair te noemen. Goedkope toestellen maar toch met redelijk goede specificaties. LG heeft nu de LG Series III aangekondigd, welke de L II-serie op moet volgen. De nieuwe toestellen zijn nu gepresenteerd in LG’s thuisland Zuid-Korea maar tijdens het Mobile World Congress zullen ze uitgebreid tentoongesteld worden.

L Series IIIHet beste toestel uit de L III-serie is de LG L90. Dit toestel heeft een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 960×540 pixels, een 1,2GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslag, een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 1,3-megapixelcamera aan de voorkant.

Meld je aan voor de LG L90-alert en blijf op de hoogte van acties!

Daarna komt de LG L70, welke met 4,5 inch iets kleiner is. De resolutie van het scherm is 800×400 pixels, er zit een 1,2GHz dual-core processor in, 1GB werkgeheugen, 4GB opslag en er zit een 8-megapixelcamera of een 5-megapixelcamera aan (afhankelijk van het land).

Meld je aan voor de LG L70-alert en blijf op de hoogte van acties!

Het goedkoopste toestel is de LG L40 en met zijn 3,5 inch-scherm is het ook de kleinste telg uit de serie. Het scherm heeft een resolutie van 480×320 pixels, er zit een 1,2GHz dual-core processor in, 512MB werkgeheugen en 4GB opslag.

Meld je aan voor de LG L40-alert en blijf op de hoogte van acties!

Prijzen van de toestellen zijn nog niet bekend en een releasedatum is ook nog niet bekend, behalve dat ze dit kwartaal nog uit moeten komen. Of ze naar Nederland komen is nog niet bekend, maar we gaan er wel van uit. De vorige L-series zijn immers ook gewoon hier verkocht.

Bron: Android Central


Tags: , , , , , ,