Gerucht: LG G3 is waterdicht

LG heeft met de LG G2 een erg mooi toestel op de markt gezet maar een opvolger is momenteel nog niet aangekondigd. Die aankondiging laat mogelijk niet meer zo lang op zich wachten en het gerucht gaat dat de LG G3 onder andere waterdicht zal zijn.

LG G3 is mogelijk waterdicht

Water- en stofdichte smartphones waren eerst het paradepaardje van Sony. Inmiddels heeft Samsung ook een water- en stofdicht toestel, namelijk de Galaxy S5 en vanwege de populariteit zou ook LG deze optie te implementeren in een nieuw toestel. De LG G3 zal het eerste water- en stofdichte toestel zijn van LG.

LG G3 waterdicht

Straks zal dit mogelijk zijn met je LG G3 al zullen niet veel mensen hun dure telefoon in het water gooien.

De LG G3 zou de codenamen B1 en LG-D850/851 hebben, wat in lijn ligt met eerdere toestellen van het merk. Zo was de D800 de Nexus 5 en de D820 was de LG G2. Dat er een D850 en D851 bestaat zou kunnen duiden op twee versies van de LG G3, bijvoorbeeld met verschillende processors of zelfs dual-sim. De LG G3 zou een 5,5 inch-scherm krijgen met een resolutie van 1440×2560 pixels en als processor zou er gekozen zijn voor de Odin-octacore van LG. Ook zou er een 13-megapixelcamera aanwezig zijn.

De LG G3 wordt mogelijk halverwege mei aangekondigd.

Bron: ETNews


Tags: , , ,