Gerucht: Voorkant van de iPhone 6 te zien

Er is een foto verschenen op het internet die de vermoedelijke voorkant van de iPhone 6 laat zien. Het gaat vermoedelijk om het 4,7 inch-model. Ook is er een foto gelekt van een mal die voor de iPhone 6 gebruikt zou worden.

Voorkant van de iPhone 6 te zien

De foto laat een vrouw (of een man met hele lange nagels) zien die zowel een iPhone 5S als de voorkant van de iPhone 6 vast houdt. Het oogt erg geloofwaardig en de grootte komt overeen met ongeveer 4,7 inch. Dat komt dan weer overeen met de vele geruchten van de afgelopen maanden over twee iPhone 6-modellen: 4,7 inch en 5,5 inch. In de hoogte lijkt de voorkant van de iPhone 6 niet heel veel groter en dat komt door de dunnere schermranden ten opzichte van eerdere modellen. Qua design lijkt het wel heel erg op eerdere versies van de iPhone.

iPhone 6 voorkantDe tweede gelekte foto laat een mal zien en is waarschijnlijk in hetzelfde gebouw gemaakt. Afgaande op de mal zal de 4,7 inch-iPhone 6 ongeveer even groot worden als de LG G2 en Nexus 5.

iPhone 6 mal

Meld je aan voor de iPhone 6 alert zodat je op de hoogte blijft van acties!

Momenteel zijn er twee mogelijk scenario’s wat betreft de release van de iPhone 6. Of beide versies worden in september aangekondigd en kort daarna uitgebracht of alleen de 4,7 inch-versie wordt dan aangekondigd met een release kort daarna. De 5,5 inch-versie zal dan later in het jaar nog volgen.

Bron: iPhon.fr via Nu.nl


Tags: , , , ,