Is dit de iPhone 6?

Gisteren verschenen er een aantal iPhone 6-foto’s op het internet. De foto’s zagen er behoorlijk echt uit en lieten de vermoedelijke behuizing zien, maar nu blijkt dat de foto’s helemaal geen foto’s zijn maar 3D-renders.

Gelekte foto’s van de iPhone 6 zijn nep

De foto’s die gisteren verschenen van de iPhone 6 leken behoorlijk authentiek te zijn, maar zoals met alles waren er mensen die direct de details uit gingen pluizen. Daardoor kwamen er wat zaken naar boven die niet helemaal klopte. Nu blijkt dat de foto’s niet echt zijn, maar het werk van een persoon die erg goed is in dingen namaken in 3D.

iPhone 6 fotosZoals je hierboven kunt zien ziet het er behoorlijk goed uit maar er is iets waar uit blijkt dat het nep is. De viezigheid die op de behuizing zit is namelijk hetzelfde op de beide delen van het toestel.

iPhone 6 dezelfde viezigheidOp de voorkant van de iPhone 6 is nog wat extra viezigheid gebruikt maar een aantal stukjes komen exact overeen. Daarnaast zou de gebruikte viezigheid ook gebruikt zijn door de maker van de 3D-renders op een 3D-render van een iPad. Een beetje een slordig foutje dus! Maar eventjes dachten veel mensen dat het echt was en dat is ook niet gek want het ziet er allemaal erg authentiek uit!

Meld je aan voor de iPhone 6 alert en blijf op de hoogte van acties!

Hieruit blijkt maar weer dat je niet zomaar alles moet geloven dat op het internet verschijnt. Met een beetje kennis van dingen maken in 3D en fotobewerking kun je al heel gemakkelijk een overtuigende ‘foto’ maken en die op het internet plaatsen.

Bron: GSMArena.com


Tags: , , , ,