Nokia Lumia 630 in mei naar Nederland

Nokia heeft bekendgemaakt dat de Lumia 630, de eerste smartphone met Windows Phone 8.1, in mei naar Nederland zal komen. De Lumia 630 is een budget-toestel en volgt de Lumia 620 op.

Nokia brengt halverwege mei de Lumia 630 uit

Nokia Lumia 630Gisteren is door Nokia bekendgemaakt dat halverwege mei de Lumia 630 uit zal komen voor een adviesprijs van 149 euro. De Lumia 630 zal het eerste toestel zijn dat uitkomt met Windows Phone 8.1 en volgt de Lumia 620 op. Het toestel heeft een 4,5 inch-scherm heeft een resolutie van 480×854 pixels, er zit een 1,2GHz quad core-processor in, 512MB werkgeheugen en 8GB opslag. Die opslag is uit te breiden met een MicroSD-kaartje. De camera van het toestel heeft een resolutie van 5 megapixels.

Meld je aan voor de Lumia 630-alert en blijf op de hoogte van acties! Waarschijnlijk houdt Microsoft een actie waarbij je een extra hoesje bij je bestelling krijgt!

Naast de Lumia 630 zal ook de Lumia 930 in de komende maanden uitkomen. Vanaf juni zal het toestel uitgebracht worden al is niet bekend of dat ook voor Nederland geldt.

Windows Phone 8.1 zorgt voor drukte in de App Store

WP8.1-6Gisteren is Windows Phone 8.1 officieel uitgebracht door Microsoft en onze hands on kun je hier lezen. Als gevolg van de release heeft de Windows Phone Store er een tijdje uit gelegen waardoor apps niet opgezocht en geïnstalleerd konden worden. Waarschijnlijk had Microsoft niet verwacht dat zoveel mensen de update nu al zouden installeren. In feite is de update namelijk alleen beschikbaar voor ontwikkelaars maar in feite kan iedereen die status verkrijgen door je ergens te registreren, een app te installeren. Daarna kan de telefoon geüpdatet worden zoals je dat normaal ook doet.


Tags: , , , ,