HTC kondigt de One Mini 2 aan

HTC heeft een kleinere variant van de One (M8) aangekondigd onder de naam One Mini 2. Naast het feit dat het toestel kleiner is zijn de specificaties ook wat teruggeschroefd ten opzichte van de One (M8).

HTC kondigt de One Mini 2 aan

De HTC One Mini 2 is de kleine variant van de HTC One (M8) en heeft een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Echt ‘mini’ is de Mini 2 dus niet aangezien de One (M8) maar 0,5 inch groter is wat het scherm betreft. De processor is een 1,2GHz quadcore-Snapdragon 400 en er is 1GB werkgeheugen aanwezig. Je bestandjes kun je opslaan op de 16GB die aanwezig is in het toestel en als dat niet voldoende is kun je er een MicroSD-kaartje in stoppen van maximaal 128GB.

HTC One Mini 2In tegenstelling tot de One (M8) beschikt de One Mini 2 niet over een Ultrapixelcamera maar er zit een gewone 13-megapixelcamera in. Aan de voorkant zit daarnaast nog een 5-megapixelcamera. Ook is er geen extra camera aanwezig aan de achterkant om diepte vast te leggen. De One Mini 2 draait op Android 4.4.2.

De adviesprijs van de One Mini 2 zal 470 euro zijn in Europa.

Meld je aan voor de HTC One Mini 2 alert en blijf op de hoogte van acties!

Tags: , , ,