Samsung Galaxy S5 Active te zien in twee video’s

De Samsung Galaxy S5 Active is misschien nog niet aangekondigd, maar dat heeft de uploader van een video er niet van weerhouden om het toestel eens goed te bekijken. Net als de Galaxy S4 Active heeft ook deze versie fysieke knoppen.

Galaxy S5 Active duidelijk te zien in twee video’s

De video is afkomstig van TK Tech News en hoewel de maker en werkend exemplaar van de Galaxy S5 Active in handen heeft wordt niet uit de doeken gedaan hoe hij er aan komt. In de video is het toestel goed te zien en het lijkt veel op de Galaxy S4 Active. Wel is de hartslagmeter te zien en ook de camera lijkt hetzelfde als die van de Galaxy S5. Alle knoppen op de S5 Active zijn fysiek en het toestel bevat een AMOLED-scherm. Ook lijkt het toestel wat steviger aan te voelen dan zijn voorganger, aldus de maker van de video.

In een tweede video laat dezelfde persoon de specificaties van de Galaxy S5 Active zien en ook worden er wat benchmarks uitgevoerd. De resolutie van het 5,2 inch-scherm is 1920×1080 pixels maar de maker van de video zegt dit niet helemaal te vertrouwen omdat het scherm scherper oogt dan dat van de Galaxy S5. De processor is een Snapdragon 801 met een snelheid van 2,5GHz en er lijkt 2GB werkgeheugen aanwezig te zijn. De camera heeft 15,9 megapixels. Er is 16GB opslag (waarvan ongeveer 10GB beschikbaar is) en het geheugen lijkt uitbreidbaar te zijn.

Meld je aan voor Samsung Galaxy S5 alert en blijf op de hoogte van acties!

Tags: , , ,