iPhone 6 vergeleken met iPhone 5S en Galaxy S5

Iemand heeft de moeite genomen om op basis van gelekte schema’s van de iPhone 6 een dummy-model te maken. Deze dummy zou (als de schema’s kloppen) een bijna exacte replica moeten zijn van de 4,7 inch-iPhone 6.

iPhone 6 vergeleken met de iPhone 5S en Galaxy S5

De iPhone 6-dummy is vergeleken met de iPhone 5S en de Samsung Galaxy S5 zodat goed te zien is hoe groot de nieuwe iPhone nou eigenlijk is. Het gaat hier om het model met het 4,7 inch-scherm en dat is, als de geruchten kloppen, het kleinste iPhone 6-model.

iPhone 6 dummy vs Galaxy S5De iPhone 6 is iets kleiner dan de Galaxy S5 en ook iets dunner. Nu heeft de Galaxy S5 wel een 5,1 inch-scherm dus dat verklaart een hoop.

iPhone 6 dummy vs iPhone 5SVergeleken met de iPhone 5S is de iPhone 6 wel een stuk groter, al is de iPhone 6 wel wat dunner.

Meld je aan voor de iPhone 6 alert en blijf op de hoogte van acties!

Het design van de iPhone 6 lijkt een stuk ronder te zijn, althans aan de zijkanten. De aan/uit-knop zit bij deze dummy rechts in plaats van bovenop, de volumetoetsen zitten links en achterop zit een camera en een ronde flitser. De iPhone 5S had twee flitsers (dual-tone) dus Apple is daar van afgestapt of ze hebben het verwerkt in een rondje.

Ook een dummy te zien in video

De bovenstaande dummy is overigens niet de enige. Zo heeft ene Steve Hemmerstoffer een dummy gemaakt en daar een video van op Youtube geplaatst. Deze dummy doet sterk denken aan de iPhone 5C, al kan dat komen door de witte (plastic) achterkant. Beide zijn waarschijnlijk gebaseerd op dezelfde schema’s en lijken dus heel erg op elkaar.

Bron: GSMArena


Tags: , , , , ,