Apple laat diverse apps zien in twee promo’s

Apple heeft twee promo-video’s online gezet waarin diverse apps te zien zijn. De promo ‘Strength‘ heeft de focus op gezondheid en sport liggen terwijl ‘Powerful‘ gericht is op muziek, reizen en andere vrijetijdsbestedingen.

Apple laat diverse apps zien in twee promo-video’s

Strength-AppleDe twee promo-filmpjes van Apple zijn erg netjes in elkaar gezet en laten goed zien wat er mogelijk is met een iPhone in combinatie met diverse apps en accessoires. Het eerste filmpje heet ‘Strength‘ en heeft de focus liggen op je gezondheid en sporten.

Op de website van Apple wordt het filmpje vergezeld door een overzicht van al de apps die gebruikt zijn. Te zien in het filmpje zijn Wahoo Fitness, Zepp Golf, Misfit Shine, SprintTimer, Nike+ Running, miCoach, Health Mate en de slowmotion-optie van de iPhone 5S-camera. Ook komen er enkele accessoires voorbij.

Het tweede filmpje, ‘Powerful‘, heeft de focus meer liggen op vrijetijdsbesteding. Muziek, games, reizen en gewoon genieten van het leven.

De apps die bij dit filmpje staan zijn Star Walk, Instant Heart Rate, Word Lens, AmpliTube, Luminair, Pacific Rim, Cleartune, GarageBan, VocaLive, Music, de camera van de iPhone 5S en diens slowmotion-functie.

Bekijk aanbiedingen van de iPhone 5S en voor je het weet kun jij alles wat je in de filmpjes ziet ook zelf ervaren!

Bron: Apple


Tags: , , , , , ,