iPhone 6 getoond door de Taiwanese ster Jimmy Lin

Jimmy Lin, een zanger, acteur en racecoureur uit Taiwan, heeft een foto op Weibo (de Chinese tegenhanger van Facebook) gezet waarop hij te zien is met een iPhone 5S én een iPhone 6 in zijn hand.

Taiwanese ster laat iPhone 6 zien

Jimmy Lin iPhone 6Vorig jaar verscheen deze meneer Lin in augustus op het internet met een iPhone 5C in zijn handen, een toestel dat uiteindelijk een maand later aangekondigd werd. Deze nieuwe foto van hem met de iPhone 6 kan dan ook als zeer betrouwbaar gezien worden. Het gaat in dit geval om het 4,7 inch-model en hoewel het design erg op dat van voorgaande modellen lijkt zijn er toch een aantal zaken veranderd. Zo lijkt de achterkant uit één kleur te bestaan en de aan/uit-knop is verplaatst naar de rechterkant. Ook de dual-LED-flitser lijkt verdwenen te zijn. De hoeken zijn wat meer afgerond waardoor de grip verbeterd is maar door het aluminium is het toestel vrij ‘glibberig’ volgens Jimmy Lin.

Aan de voorkant lijkt de iPhone 6 gewoon een grotere iPhone 5S. De iPhone 6 lijkt overigens wel ongeveer even breed te zijn als de iPhone 5S en de randen naast het scherm lijken wat dunner. Jimmy Lin heeft helaas geen specificaties vrijgegeven dus het blijft nog even gissen wat de resolutie van het scherm is of wat voor camera er in zit.

iPhone 6 voorkant iPhone 5S iPhone 6 achterkantBron: Weibo


Tags: , , , , ,