Nieuwe toestellen met scherpe acties op GSMacties.nl – Week 27

Juni is zo goed als voorbij en juli staat voor de deur. Maar welke toestellen zijn er de afgelopen tijd uitgekomen en welke gaan er in juli nog uit komen? Daar gaan we het in dit artikel over hebben!

Nokia Lumia 930

Nokia-Lumia-930Als eerste toestel in het lijstje de Lumia 930. Dit is de opvolger van de Lumia 920 en 925 en is uitgerust met Windows Phone 8.1. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, er zit een Snapdragon 800-processor die vier kernen heeft die draaien op 2,2GHz en er is 2GB werkgeheugen aanwezig. Qua opslag is er 32GB beschikbaar, maar een kaartslot ontbreekt helaas. De Lumia 930 is voorzien van een 20-megapixelcamera, compleet met optische beeldstabilisatie en je kunt het toestel draadloos opladen!

Bekijk de aanbiedingen van de Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 635

Nokia-Lumia-635Dan is het nu tijd voor het kleine broertje van de Lumia 930 en dat is de Lumia 635! Afgelopen maand kwam de Lumia 630 uit en de Lumia 635 is in feite hetzelfde toestel, maar dan met ondersteuning voor 4G. Is dat dan het enige verschil? Ja! Een leuke budget-topper met ondersteuning voor het nieuwste type mobiele netwerk. Voor de specificaties kun je terecht in het vorige artikel. Daar vind je ook acties terug van de Lumia 630 (voor het geval je de prijzen wilt vergelijken).

Bekijk aanbiedingen van de Nokia Lumia 635

Huawei Ascend Y330

Huawei-Ascend-Y330Hoewel de Huawei Ascend Y330 van mei is staan er pas sinds juni acties van het toestel in ons systeem. Het toestel is erg gunstig geprijsd en kan daarom best interessant zijn voor mensen die een simpele smartphone willen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Het toestel heeft een 4 inch-scherm met een resolutie van 480×800 pixels, een 1,3GHz dual-core processor, 512MB werkgeheugen en 4GB opslag (uitbreidbaar met MicroSD).

Bekijk aanbiedingen van de Huawei Ascend Y330

Motorola Moto E

Motorola-Moto-EDe Motorola Moto E is een goedkope versie van de al goedkope Motorola Moto G. De Moto G is volgens vele reviews een van de beste budget-smartphones en de Motorola Moto E is daar het goedkopere broertje van. Dat moet wel goed zijn toch? Het scherm heeft een grootte van 4,3 inch en een resolutie van 540×960 pixels. De processor is een dual-core Snapdragon 200 met een snelheid van 1,2GHz, er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 4GB opslag. Maar als die 4GB niet genoeg is kun je de opslag uitbreiden met een MicroSD-kaartje van maximaal 32GB. De camera is voorzien van 5 megapixels, maar beschikt niet over een flitser.

Bekijk aanbiedingen van de Motorola Moto E

HTC One Mini 2

HTC-One-Mini-2En als laatste hebben we de HTC One Mini 2, de opvolger van de HTC One Mini en het kleine broertje van de One (M8). Dit toestel heeft dezelfde looks als zijn grote broer maar is met zijn 4,5 inch-scherm een stukje kleiner. De resolutie van het scherm is 720×1280 pixels. De processor is een quad-core Snapdragon 400 die draait op 1,2GHz, er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 16GB opslag (uitbreidbaar via MicroSD). De hoofdcamera heeft een resolutie van 13 megapixels en aan de voorkant zit nog een 5-megapixelcamera.

Bekijk aanbiedingen van de HTC One Mini 2

Wat kunnen we nog meer verwachten in juli?

Qua nieuwe aankondigingen lijkt het erop dat juli vrij karig wordt. De Samsung Galaxy S5 Mini wordt in juli verwacht, maar daar blijft het ook wel bij. Wel zullen de LG G3 en Lumia 930 in juli geleverd gaan worden. Een rustig maand dus! Niet dat dat heel erg is want er staan nu al heel veel mooie toestellen met scherpe acties in het systeem. Genoeg keuze dus!

Vergelijk alle acties op GSMacties.nl! Of je nou met of zonder smartphone wilt, alles is mogelijk!

Tags: , , , , ,