De eerste iPhone 6-klonen zijn er al

De iPhone 6 is nog niet eens verkrijgbaar. Sterker nog, het toestel is nog niet eens aangekondigd. Maar toch er nu al (Chinese) klonen verkrijgbaar. Die klonen zijn afgeleid van de gelekte iPhone 6-modellen.

De Goophone i6

Goophone-i6Goophone ken je wellicht nog van vorig jaar. Toen bracht het merk de Goophone 5C en Goophone 5S uit. Toen Goophone met de 5C en 5S kwamen waren de officiële toestellen van Apple overigens nog niet uitgebracht. Nu flikt Goophone hetzelfde geintje en wel met de iPhone 6. En zie hier: de Goophone i6

Het toestel is overduidelijk gebaseerd op gelekte modellen van de iPhone 6, maar achterop staat een bijtje in plaatje van een appeltje. Het toestel heeft een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 960×540 pixels. De processor is een Mediatek quadcore, er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag. Verder zitten er twee camera’s in: een 13-megapixelcamera achterop en een 5-megapixelcamera aan de voorkant.

De Wico i6

Er is nog een toestel dat de iPhone 6 vrij goed na doet, namelijk de Wico i6. Wat hier de specificaties van zijn weten we niet, maar mogelijk zullen die niet veel afwijken van de Goophone i6. Wel is er goed te zien dat er een besturingssysteem op de Wico i6 staat dat erg doet denken aan iOS 7. Hoogstwaarschijnlijk is dit een aangepaste versie van iOS.


Tags: , , , , , ,