Gerucht: Sony Xperia Z3 en Z3 Compact komen in september uit

Mogelijk gaat Sony tijdens de IFA-beurs in september de Sony Xperia Z3 en Z3 Compact aankondigen. Diezelfde maand zouden beiden toestellen ook in de winkels moeten liggen.

Sony Xperia Z3 en Z3 Compact komen mogelijk in september uit

Begin dit jaar kwam de Z1 Compact uit en het gerucht gaat dat Sony tijdens de aankondiging van de Xperia Z3 ook direct de Z3 Compact aan gaat kondigen. Die informatie werd vorige week gelekt en dat lek was voorzien van een foto van de twee toestellen.

Xperia-Z3-en-Z3-CompactAan de foto’s is te zien dat de randen naast het scherm aanzienlijk smaller zijn dan bij de voorgangers, wat uiteraard een pluspunt is. Verder zijn er nog geen specificaties bekend. Ook is niet bekend of de Z3 Compact, net als de Z1 Compact grofweg dezelfde specificaties zal hebben als de normale Z3. Beide toestellen zullen door Sony tijdens de IFA-beurs in september aangekondigd worden, althans, als het recente gerucht klopt. En eind september zouden ze in de winkels moeten liggen. Die informatie staat op een gelekte afbeelding van een Vodafone-document.

Xperia Z3 Vodafone documentHet is overigens apart dat er nooit een Xperia Z2 Compact is geweest terwijl er wel een normale Xperia Z2 is. Straks zul je dus een Z1 Compact en Z3 Compact hebben. Redelijk apart, en de reden dat er geen Z2 Compact is, is niet bekend.

Vergelijk acties van de Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact en de Xperia Z2

Bron: GSMarena


Tags: , , , ,