iOS 8 staat inmiddels op 46% van de Apple-toestellen

iOS 8 is inmiddels op 46 procent van de Apple-toestellen te vinden en dat al nadat de update pas één week te verkrijgen is.

iOS 8 is iOS 7 snel aan het vervangen op Apple-toestellen

Momenteel staat iOS 7 nog op 49 procent van de Apple-toestellen maar dat percentage zal snel zakken nu iOS 8 voor iedereen beschikbaar is. In slecht een week tijd is iOS 8 al geïnstalleerd op maar liefst 46 procent van de toestellen. Dat is een behoorlijk prestatie. iOS 7 had een piek van 90 procent op iPhones en 85 procent op iPads enkele dagen voordat iOS 8 uitgebracht werd tijdens het WWDC in mei van dit jaar. Toen konden mensen al een vroege versie van iOS 8 installeren.

iOS-8-updateVersies van voor iOS 7 staan nog op 5 procent van de Apple-toestellen. De reden hiervoor is dat niet alle toestellen te updaten zijn naar iOS 7 of iOS 8.

Over iOS 8 bestaat nog wel wat controversie want de update zou vooral de iPhone 4S erg traag kan maken. Apps starten bijvoorbeeld een stuk minder snel op dan met iOS 7 en de batterij zou véél sneller leeg zijn. Diverse reviewers hebben daarom ook aangegeven dat je als iPhone 4S-gebruiker beter niet kunt updaten naar de nieuwste versie van iOS 8. Er zijn echter ook gebruikers die zeggen nergens last van te hebben.

Bron: GSMarena


Tags: , , , , ,