Ping laat je willekeurige notificaties ontvangen

Notificaties zijn meestal best saai en eigenlijk altijd hetzelfde. Een afspraak, iemand die ergens op gereageerd via Facebook of Twitter, een WhatsApp-berichtje of een nieuwsbrief via de mail. Ping doet het anders en biedt een leuke notificatie-afwisseling.

Leuke notificaties ontvangen dankzij Ping

Hallo-ik-ben-PingPing is een super eenvoudige app voor notificaties. Je hoeft je nergens voor aan te melden en er zijn niet veel machtigen vereist. Het enige wat de app doet is jou laten kiezen wat voor notificaties je van Ping wilt ontvangen. Denk aan apps die de moeite zijn om te downloaden of onderwerpen die trending zijn op Twitter. Of wat dacht je van willekeurige gedachten, antwoord op de vraag of het al vrijdag is of dagelijkse gelukskoekjes. En het mooiste van dit alles: de notificaties worden niet op vaste tijden getoond. Je weet dus niet wanneer je je notificatie gaat ontvangen waardoor het altijd een verrassing is!

De app is gratis en werd ontwikkeld tijdens een ‘hackaton’ in een weekend. Het doel was om te oefenen met eenvoud en dat is met deze app zeker gelukt! Eerder bracht het bedrijf Secret Inc. de app Secret – Speak Freely uit. Met die app kun je anoniem berichten plaatsen en zelfs anoniem met vrienden delen.

Download Ping voor Android of download het voor iOS

Bron: The Verge


Tags: , , , ,